Curvimeter Scale master Pro & Leica Disto X310
Reviews | Review toevoegen

Combi deal: Curvimeter Scale master Pro + Leica Disto X310

Artikelnummer

6051 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

3 dagen

€ 299,95
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Combi deal:

De Scale
Master ® Pro
met het nieuwe ergonomische ontwerp maakt het mogelijk de Scale master Pro zeer comfortabel vast te houden, en de dubbele LCD-schermen maken het veel gemakkelijker om uit te lezen.

Krijg snelle, nauwkeurige lineaire, oppervlakte en volume berekeningen uit blauwdrukken, tekeningen en kaarten. Het beschikt over 72 ingebouwde schalen - 6 aangepaste schalen en 2 ingebouwde herinneringen. Snel schakelen tussen Metrisch en Imperial modi. Een Lock-schakelaar voorkomt dat per ongeluk veranderingen van schaal of mode. Het is een ideaal hulpmiddel voor het opstellen van offertes en schattingen van de plannen en blauwdrukken in het veld of op kantoor.NIEUW: Leica DISTO™ X310 is de enige laserafstandsmeter in zijn classe, die stofdicht is en beschermd tegen waterstralen – tot IP65. Daarnaast is hij getest tegen vallen vanaf een hoogte tot 2 m.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.